Savner sommerenEvery Flavour Beans

Hei !

I dag har jeg vært med IngridBestis. Vi har kost oss skikkelig, som vi alltid gjør. Etter et cafebesøk i byen, gikk turen hjem til meg, og der fant vi ut at vi skulle smake på noen "Every Flavour Beans", som er kjent fra Harry Potter-bøkene, som jeg kjøpte i USA. For å si det rett ut, endte det hele med masse brekninger og dobesøk. Noen av smakene var virkelig forferdelige !

- Har du smakt noe lignende ?


Borte bra, men hjemme best

Nå har jeg kommet hjem fra en alle tiders ferie. Har kost meg skikkelig, men det var veldig herlig å komme hjem også, etter en måned borte, i USA og på Bahamas. Gleder meg til å komme i gang med bloggingen igjen! Har mye å fortelle, og blogglysten er på topp. 

Har kjøpt en del som jeg kan vise dere, hvis dere er interesserte? Har også tatt mange fine bilder, som kommer til å bli vist på bloggen fremover.

 

Håper dere har hatt en strålende sommerferie så langt!

- Interessert i å se innkjøpene ? :)

Bursdagen til Amalie

I går koste jeg meg i bursdag hos Amalie, og med de andre jentene. Alltid kjekt med koselige jentekvelder, der man har det skikkelig gøy. Ble ikke så mange bilder, for hver gang jeg dro fram kameraet begynte folk å klage, haha. Noen liker visst ikke å bli tatt bilde av, men du skiller deg jo litt ut med en pute foran ansiktet, eller hva bursdagsbarn ?

 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen med Amalie. Ble en del innkjøp, så det kan jeg vise i et annet innlegg.

- Hva har dere gjort i dag ?

Birthday Party

Har bursdag om ikke så lenge, så da er det tid for feiring med venninner. Tenkte å kun ha de aller nærmeste, for da blir det en skikkelig koselig jentekveld. Det jeg lurer fælt på, er hva jeg som kan ha som et lite tema. Har dere noen forslag ? I fjor hadde jeg for eksempel rosa.

 

 

Tilbake som normalt

Nå er jeg klar for å begynne å blogge igjen. Har virkelig savnet det, så det var på tide. Måtte ha en pause, for det ble plutselig litt mye, og jeg trengte å bruke litt tid med venner og familie. Velger å ikke kommentere tilbake på de siste innleggene jeg postet, for da blir jeg sittende her i flere timer, hehe.
Nå skal jeg snart sitte barnevakt, så blogges senere. Blogglysten er på topp, så dere har mye godt i vente.

 

- Hva har du gjort i helgen ?

Liten pause

Tar en bloggpause i noen dager, for jeg trenger litt tid for meg selv.

Noen filmtips ?

Lurte på om dere har noen gode filmforslag å komme med ? Tenkte å leie en film, etter jeg har vært på trening, og lurte på om dere vet om noe bra? Vil helst se en komedie. Det er bare å komme med forslag !

Sirdalen

Nå har jeg kommet hjem etter en strålende helg i Sirdalen. Var der,som sagt, med Ingrid og familien min. Det har vært strålende sol og varmt hele tiden. Kan virkelig ikke tro at vi vi er i Norge. Vi har badet, solt oss, spist is og egentlig bare slappet av. Dette må gjentas!

- Hva har dere gjort i helgen ?

På helgetur

Nå drar jeg vekk for helga, til en hytte i Sirdalen. Ska dit med kjære Ingrid, og familien min. Vet ikke om det er internett der, så får se om det blir blogging.

Kos dere i helga !

- Hva skal dere i helga ?

En dag på stranden med de beste

I dag har jeg vært på stranden med bestisene Ingrid, Amalie og Tonja. Det ble 100 % nytelse av det fine været, og vi syklet til og med en time fram og tilbake, isteden for å ta buss. Hvem er spreke, sa du, hehe? På de andre ble det årets første bad, men jeg stod over, for det var jo iskaldt vann!


- Hva har dere gjort i dag, da ?

 

Fin fin dag

I dag har jeg hatt en alle tiders dag. Var ikke på skolen i dag, fordi noen andre klasser hadde eksamen. Begynte dagen med litt trening på Pulz. Ble trening av både styrke og kondis. Senere hadde jeg litt selvpleie med hårkur, ansiktsmaske, pedikyr og manikyr.

Jeg har også luket ugress rundt hele huset, for å tjene litt penger til USA.

Nå ligger jeg bare å slapper av i sola. Elsker virkelig sommeren !

- Hva skal dere i dag ?

Grugleder meg

I morgen er det eksamen i matematikk! Jeg gruer meg helt sinnsykt. Er redd for å få mange oppgaver som jeg ikke forstår noen ting av. Men jeg gleder meg likevel bare til å bli ferdig med det, for da er vi ferdige med alle prøver og fremføringer, unntatt muntlig eksamen, men den er ikke før noen uker. Da for jeg mer tid til venner, trening og blogging :)

Nå er jeg ferdig med å øve på matten, og skal slappe av litt med TV, før jeg tar en tidlig kveld. Må prøve å tenke på noe annet enn matte, noe som sikkert blir veldig vanskelig.

- Hva gjør du for å unngå å tenke på noe spesielt ?

2 (4x-3) -5 (5x-3) = 43

Er virkelig lei av matte. Men matteeksamen er på mandag, så jeg får bare stå på videre. Jeg ser på gamle prøver, og lærer av feil som jeg har gjort.


- Hva skal dere i dag ?

Øvelse til matteeksamen

God morgen!

I dag har jeg tenkt å utnytte dagen fornuftig. Jeg skal øve masse til eksamen som er på mandag. Først skal jeg til ei venninne å jobbe litt sammen med henne, og så skal jeg til ei annen venninne for å jobbe sammen med henne. Jeg lærer mye av å samarbeide, for alle har sine sterke sider.

- Har du forslag til noen gode mattesider på nettet?

- Hva skal du i dag?

Hurra for Norge !

Hipp hipp hurra !

I dag har jeg gått i tog, vært med venner og familie. En alle tiders feiring av Norge!

- Hvordan har dere feiret Norge ?

At Ingrid's crib

Nå er jeg hos Ingrid. Vi står å lager god wok med sursøtsaus.

I dag fikk vi vite hva vi kom opp til i skriftlig eksamen. Det ble matte! De neste dagene vil altså bestå av masse pugging, ugh!

- Hva har dere gjort i dag ?

 

Indisk mat

I dag var jeg jo ute med familien min for å spise herlig middag på en indisk restaurant. Jeg bestilte deilig Tikka Masala, og de var himmelsk godt.


Da jeg kom hjem, stakk jeg til Ingrid en tur, og vi hadde det kjempekjekt som alltid. Nå holder jeg på med å gjøre med klar til skolen i morgen. Hvorfor kan ikke helgene vare lengre?

- Hva har dere gjort i dag?Ut å spise

Nå skal jeg ut å spise deilig indisk mat med familien min.

- Hva har dere gjort i dag ?

Fisketur

Hallo søtinger!

I dag har jeg faktisk vært på fisketur med lillebroren min. Ble ikke mye til fangst, men en vi fikk verdens minste steinbit. Vi lot den få leve litt i en bøtte med vann , før vi slapp den ut igjen. Vi døpte fisken for Steinar. Vi kranglet litt om det var en gutt eller en jente da, selv om han/hun fikk navnet Steinar.

Lillebror: Steinar er kjæresten min.

Jeg: Å..Jeg visste ikke at du var homofil.

Lillebror: Men han er en jente!

Måtte virkelig le litt av dette, for man sier ikke akkurat han til jenter, men, men.


Søte lillebror

- Hva har dere gjort i dag?

Trenger litt NELLY-hjelp

Hei :)

Trenger litt hjelp av dere. Har dere bestilit noe fra NELLY før? Jeg har jo bestilt en kjole, men den måtte jeg sende tilbake, for den var for stor. Jeg skrev på returlappen hva jeg ville ha, i en størrelse mindre. Sender de da kjolen uten å gi beskjed, eller vil jeg få mail eller noe sånt, når de har mottatt returen? Har dere erfaringer?

Vil gjerne ha kjolen til 17.mai, så er den på vei uten at jeg vet det, eller har det skjedd en feil? Pleier de å gi besked at de holder på å sende en ny vare?

Auuu

Nå har jeg så vondt i halsen at det er umulig å konsentrere seg om noe annet. Har klart å få en liten halsbetennelse, og jeg krysser både fingrer og tær, for at jeg ikke får feber. Jeg kan virkelig ikke være syk i disse travle dagene.

Nå skal jeg løpe på butikken for å hamstre halstabletter, hehe. Blogges senere !

- Har du hatt halsbetennelse før?

Er det nå jeg skal legge meg ned å dø?

Er virkelig helt utslitt. Har hatt minst en stor prøve eller fremføring hver dag denne uka, og de neste dagene er ikke noe mindre slitsomme. Denne uka har jeg hatt mattetentamen, engelskfremføring, innlevering i sløyd og spanskfremføring. I løpet av resten av uka har jeg nynorsktentamen, samfunnsfagprøve og musikkfremføring. Det er virkelig helt sykt mye. Er så lei av ungdomsskolen nå, at jeg er i ferd med å drite i alt, hehe. Neida, kanskje litt overdrevent. Vil jo holde oppe snittet mitt, så her gjelder det å holde ut siste innspurt! Etter denne uka har vi bare en skriflig, og en muntlig, eksampen igjen, så kan jeg slappe av.

- Har du mye å gjøre på skolen for tiden?


Feil vei

Trenger litt hjelp av dere nå. Dere ser profilbildet mitt på høyre på bloggen min? Jeg lurte på om det er riktig vei, eller ligger det feil vei? Meningen er at hodet skal være opp, akkurat som jeg står. Har oppdaget at ulike pcer viser forskjellig. Hva viser din pc?

Back to the Future

Når jeg er syk blir dagene utrolig lange og kjedelige. Har vært borte fra skolen i dag og i går, men satser på at jeg er frisk i morgen. Det jeg har gjort mens jeg har vært syk, er å se tv og film ,for jeg orker ikke så mye mer. Har blant annet sett triologien "Back to the Future", fra 1985. Det er en gammel klassiker, som jeg utrolig nok liker. Pleier egentlig ikke like slike filmer, men denne er faktisk ganske bra. Det var pappa som kjøpte dem, for han liker filmene så godt. Han husker at filmene var store kinosuksseser, og elsker dem selv, hehe.

- Har du sett "Back to the Future"?

Fra Konfirmasjonen

På søndag var jeg i konfirmasjon til søskenbarnet mitt, Joakim, og jeg tok noen bilder jeg kan vise dere.

Slappfisk

Hei :)

I dag er jeg syk. Har vært uheldig, og fått omgangssyken. Derfor er jeg hjemme, og tar det med ro i dag. Håper jeg snart blir frisk, for jeg bør ikke gå glipp av så mye på skolen i disse eksamensperiodene.Hva gjør du i dag ?

Konfirmasjon i Egersund

Nå har jeg kommet hjem fra konfirmasjonen til søskenbarnet mitt, Joakim, i Egersund. Har hatt det alle tiders sammen med familie som jeg ikke treffer så ofte. Det var spesielt kjekt å se søskenbarna mine, Joakim og Simone, som jeg ikke har sett på lenge.

Har opplevd mye kjekt i Egersund i helgen, og bildene kommer til uken.

En liten hjemtur

Nå har jeg komment hjem fra Egersund. Har tatt litt bilder, og de kan jeg vise senere. Skal dit i morgen også, for da skal søskenbarnet mitt konfirmere seg. Ble litt fram og tilbake altså, men det er verdt det. Nå skal jeg finne fram bunaden til i morgen, og slappe av resten av kvelden.

- Hva har dere gjort i dag ?

Til Egersund

Nå er det endelig helg, så nå stikker jeg til Egersund, og der skal jeg være til i morgen kveld. Skal treffe søskenbarna mine (www.simonephotoo.blogg.no), og vi skal nok finne på mye kjekt. Nå går toget snart, så vi blogges i morgen.


Sliten etter en hard skoleuke, hehe

klem :)

Paradise-Iselins hummerhistorie

 

- Tror dere på denne historien?

Mi familia y yo

Hallo :)

I dag har jeg vært med Ingrid, og vi har jobbet litt med en spanskfremføring som vi skal ha. Den skal vare 5-10 minutter. Vi skal levere manuset vårt i morgen, så nå må jeg snart bli ferdig. Vi skal snakke om vår familie og oss selv, og det er ganske vanskelig. Vi har aldi hatt en skikkelig framføring i spansk før, bare enkle rollespill. Håper jeg ikke har alt for mange gramatikkfeil, hehe.

Nå skal jeg skrive manuset ferdig, og så slappe av med litt tv, før jeg må gjøre meg klar til skole i morgen.

- Hva har dere gjort i dag?

 

Helgens obligatioriske...

...shoppingtur!

I dag skal jeg på en liten shoppingtur meg mamma og pappa. Det er vel egentlig pappa som skal se på klær, men jeg hang meg på, i håp om å få noe selv.

- Hva skal dere i dag?

- Skal jeg legge ut innkjøpene?

Dagens kleine timer

Hallo :)

I dag har vi hatt jobbdag på skolen for å samle inn penger til Haydom Øyehostpital i Tanzania. Amalie, Tonja og jeg jobbet sammen på coop prix. Det var virkelig en klein opplevelse. Da vi kom hilste ikke sjefen på oss, han begynte bare å kommandere oss rund med en gang. Greit nok, vi er der jo selvfølgelig for å jobbe, men vi følte oss ikke velkomne på grunn av måten vi ble behandlet på. Vi vasket, brettet uniformklær, presset papp og ryddet i varehyllene. Papppressemaskinene var på et lite rom. Det rommet brukte de ansatte også til røykerom. Da vi holdt på med pappen, kom plutselig fem ansatte, deriblandt sjefen, og satte seg, snakket og røykte. De overså oss totalt, og sa ikke "bra jobba" eller noen ting. Ingen smilte til oss eller så på oss, så vi følte oss ikke akkurat velkomne nei. Ingen av oss tre røyker heller, så vi ble jo kjempekvalme av all røyken. Snakk om å bli utsatt for passiv røyking, haha. Vi burde kanskje sagt i fra, men ingen av oss er av den mest utadvente typen. Jaja, vi fikk minimumsbeløpet av lønnen, og nå er det deilig med helg. Greit å være ferdige med det.

Beklager litt dårlig blogging og kommentering tilbake de siste dagene. Det er ekstremt mye å gjøre på skolen for tiden, og jeg må dessverre prioritere det. Heldigvis er det bare noen få uker igjen før ting roer seg ned for godt. Er veldig lei av ungdomsskolen og lærerene, så gleder meg faktisk litt vil videregående. Bloggingen blir bedre fremover.

- Hva syns du om det vi opplevde på coop prix?

Musikkgruppemøte

Hei!

I dag har jeg møtt bestisene Amalie og Andrea, fordi vi er på samme musikkgruppe på skolen. Egentlig er vi syv på gruppa, men alle andre var "opptatte".  Om noen uker skal vi fremføre en gruppeoppgave som vi har jobbet med hele denne terminen. Dessverre har vi ikke kommet så langt, fordi det er så mange ulike meninger innad i gruppa. Da er det vanskelg å bli enige, spesiet når halve gruppa har bestemt seg for at de gir f**n i hele framføringen. Da må de ansvarlige ta ansvar, hehe, og prøve å "pushe" de andre litt. Dessverre ender det opp med at vi gjør mye selv, og et eksempel er oppmøtet på dagens møte. Når vi bare er tre stykker som er fokuserte på å oppnå et bra resultat, er det vanskelig å få til noe. Likevel skal vi tre ha et nummer der vi spiller "the lazy song" av Bruno Mars på gitar, så vi fikk heldigvis øvd på det. Hele standpunktkarakteren i musikk er basert på denne fremføringer, der vi skal synge, danse og spille instrumenter. Framføringen skal vare 15 - 20 minutter, og jeg tror ikke vår varer fem, engang. Vi har framføring om bare tre uker, så dette går vel egentlig rett til hel*ette.
Jaja, over til noe annet. Nå har jeg nettopp bakt knallgode cupcakes, og jeg har tatt en del bilder, så jeg tenkte å legge ut oppskriften, og step-by-step bilder etterpå.

- Hva har dere gjort i dag, da ?

- Hva syns du om folk som ikke jobber for gruppa ?

 

Klem Rebekka.

Glee

Hallo folkens :)

Hatt en fin dag? Det har jeg. Selv om det har vært litt skoleforberedelser i dag (har stor fremføring på torsdag), skal jeg ikke klage. Har kost med hjemme, og slappet av i hele dag, noe som er helt fantastisk deilig i ferier. Nå skal jeg snart se en ny episode av favorittserien, nemlig Glee. Hekta på alt dramaet og de sterke personlighetene, hehe. Dessuten synger de jo som engler!

I morgen må jeg nok begynne å stå opp litt tidligere, for å venne seg til å stå opp i skoletid. Det er litt forskjell på halv syv og elleve, så imorgen setter jeg på vekkerklokka på klokken ni.Hva skal dere i kveld, da ?

Klemz <3

Med i konkurranse

Jeg er med i en konkurranse her: http://mitttidsfordriv.blogg.no/1333737908_konkurranse_vinn_toal.html

Premien er toalettmappe og sminkesett. Helt utrolig fantastisk premie, spør du meg, så her krysser vi både fingrer, armer og bein for at jeg er den heldige vinneren, hehe.

Ta gjerne turen innom bloggen til Iris Henriette også. Utrolig fin jente med en bra blogg!

Minner om spørsmålsrunde

Spør meg om det du vil, ved å trykke her :)

Kort bytur, hehe

Hallo :)

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en bytur med besteste Ingrid. Bytur ble mildt sagt ganske kort, fordi vi fikk bare gått i en butikk. Butikkene stengte tidlig i dag, siden det er påskeaften, men vi trodde ikke storsenteret stengte før klokken fem. Så feil går det altså an å ta, for vi ble "jaget" ut av den første butikken vi gikk i, fordi de skulle stenge, haha. Butikkene stengte klokken tre, og da var det bare å ta bussen hjem igjen. Likevel kjekk tur, for jeg fikk snakket mye med Ingrid som jeg ikke har sett i påsken.

Nå skal jeg kose meg med påskegodt og en eller annen koselig film. Alltid deilig å chille'n maks i ferier, enige ?

Klem Rebekka.

En overraskelse med mye godt

I dag ble de to lillebrødrene mine og jeg ovverrasket med påskeegg. Det er jo egentlig ikke påskeaften før i morgen, men mamma og pappa syns at vi burde ha noe godt i dag og, siden det er fredag. Påskeeggene ble gjemt, som er tradisjon hos oss ihvertfall. Pappa hadde gjemt de godt i år, og ikke bare under en sofapute. Lillebroren min (13) letet faktisk i tjue minutter, før han fant det etterlengtede påskeegget sitt, haha. Så nå blir det The Voice, om ikke så alt for lenge, og påskegodt. Her blir det altså koselig familiekveld med mye latter og kos. Alltid kjekt å tilbringe tid med familien.

-Hva skal dere i kveld ?Jeg heter Rebekka, og er ei glad jente på snart 16 som bor i Stavanger. Jeg interesserer meg for foto, mote og sminke. Bloggen er et innblikk i min hverdag, og det jeg interesserer meg for.

arkiv

 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Blogganbefaling
 • Foto
 • HAWAII - fest
 • Inspirasjon
 • Matlaging
 • Mote
 • Musikk
 • Om meg
 • Outfit
 • Problemstilling
 • Shopping
 • Sjønnhet
 • Tips
 • Trening
 • Tur
 • Uncategorized
 • USA - 2012
 • WeHeartIt

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits