Red nails

Løp og kjøp

Nå skal jeg til BikBok, for der er det nemlig 50 % på alle ordinære varer. Det sier ikke jeg nei til, så da må det bli en liten bytur, selv om jeg har både prøver og fremføringer jeg skulle jobbet med.

- Skal du på BikBok i dag?

Konfirmasjon i Egersund

Nå har jeg kommet hjem fra konfirmasjonen til søskenbarnet mitt, Joakim, i Egersund. Har hatt det alle tiders sammen med familie som jeg ikke treffer så ofte. Det var spesielt kjekt å se søskenbarna mine, Joakim og Simone, som jeg ikke har sett på lenge.

Har opplevd mye kjekt i Egersund i helgen, og bildene kommer til uken.

En liten hjemtur

Nå har jeg komment hjem fra Egersund. Har tatt litt bilder, og de kan jeg vise senere. Skal dit i morgen også, for da skal søskenbarnet mitt konfirmere seg. Ble litt fram og tilbake altså, men det er verdt det. Nå skal jeg finne fram bunaden til i morgen, og slappe av resten av kvelden.

- Hva har dere gjort i dag ?

Til Egersund

Nå er det endelig helg, så nå stikker jeg til Egersund, og der skal jeg være til i morgen kveld. Skal treffe søskenbarna mine (www.simonephotoo.blogg.no), og vi skal nok finne på mye kjekt. Nå går toget snart, så vi blogges i morgen.


Sliten etter en hard skoleuke, hehe

klem :)

Converse favorits

Jeg er stor fan av Converse. De er helt nødvendige til våren, sommeren og høsten. Selv er jeg glad i de klassiske Conversene, men det er jo noen andre som er kule også. Det blir nok noen par med converse, når jeg skal til USA, hehe.

- Hva er din favoritt Converse?

 

Destination: USA - Part 4

I sommer skal familien min og jeg til USA i en måned. Der skal vi gjøre helt vannvittig mye kjekt, og jeg har tenkt å vise dere en del av det. Det jeg skal vise dere, blir delt i fire innlegg, en for hver uke vi skal være der. Jeg gleder meg helt vanvittig, så jeg prøver å få ut noe av det, hehe.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Week 4:

Den fjerde uka i USA, vet jeg faktisk ikke hvor vi skal. Mamma og Pappa vil at det skal være en overraskelse, men jeg tror vi får vite det om ikke så alt for lenge. Personlig håper jeg at vi skal til New York, California, Washington eller noe sånt. Problemet med denne teorien er at mamma og pappa har sagt at vi bare skal være i Florida, men håper det var en hvit løgn, hehe. Har ihverfall lyst til å gjøre noe kjekt og minneverdig, samme hvor det er!

- Hva tror dere at vi skal den siste uka? Vet dere om noe annet spennende i Florida?

Paradise-Iselins hummerhistorie

 

- Tror dere på denne historien?

Gratulerer med dagen !

I dag har søteste Amalie bursdag. Hun blir 16 år i dag, og det måtte selvfølgelig feires. Jeg, Ingrid og Tonja laget Oreo Cupcakes i går, som vi tok med på skolen for å overraske henne. Alltid kjekt å se de man er glad i smile.

- Har du overrasket noen på bursdagen dems før ?

På vei hjem til meg

Det ble denne kjolen jeg bestilte til slutt.  Syns den passet best til 17. mai. Håper den er passe, og sitter fint på, men det får jeg bare vente og se på.

Jeg gleder meg til sommeren...

- for da kan jeg spise is, uten å blir kald.

- for da kan jeg bade.

- for da er det herlig å jogge ute.

- for da er det skolefri.

- for da blir jeg naturlig brunere.

- for da blir håret mitt naturlig lysere.

- for da har jeg god tid til venner.

- for da er det himmelske jordbær.

- for da kan jeg gå i minishorts.

- for da nyter jeg virkelig livet !

Klarer ikke å bestemme meg

Nå sitter jeg her og grubler. Jeg trenger en kjole jeg kan bruke på 17. mai, og valget er mellom to stykker. Begge kjolene er blåe (jeg elsker blå for tiden) og begge kjolene er veldig "meg". Det er 200 kr som skiller dem, men det er ikke relevant i dette tilfellet, for ingen av dem er spesielt dyre. Jeg aner ikke hvilken av dem jeg skal bestille. Kan dere hjelpe meg? Hvilken kjole syns dere var finest, passer best til 17. mai og passer best til meg? Gjerne begrunn valget ditt.

Nr 1: Fra Nelly

 

Nr 2: Fra Bubbleroom

- Kan dere hjelpe meg? Hvilken kjole syns dere var finest, passer best til 17. mai og passer best til meg? Gjerne begrunn valget ditt.

Mi familia y yo

Hallo :)

I dag har jeg vært med Ingrid, og vi har jobbet litt med en spanskfremføring som vi skal ha. Den skal vare 5-10 minutter. Vi skal levere manuset vårt i morgen, så nå må jeg snart bli ferdig. Vi skal snakke om vår familie og oss selv, og det er ganske vanskelig. Vi har aldi hatt en skikkelig framføring i spansk før, bare enkle rollespill. Håper jeg ikke har alt for mange gramatikkfeil, hehe.

Nå skal jeg skrive manuset ferdig, og så slappe av med litt tv, før jeg må gjøre meg klar til skole i morgen.

- Hva har dere gjort i dag?

 

Destination: USA - Part 3

I sommer skal familien min og jeg til USA i en måned. Der skal vi gjøre helt vannvittig mye kjekt, og jeg har tenkt å vise dere en del av det. Det jeg skal vise dere, blir delt i fire innlegg, en for hver uke vi skal være der. Jeg gleder meg helt vanvittig, så jeg prøver å få ut noe av det, hehe.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Week 3:

Den tredje uka skal vi til en veldig stor fornøyelsespark i Orlando (Florida). Det er Universal studios, der de har ulike tema som Harry Potter, Shrek, The Simpsons, Spiderman og mye mer. Vi skal være fem dager i parken, og da sier det seg selv at den er ganske stor. Det er mye kjekt (og kanskje litt skummelt) å finne på. Det er mange stor berg og dalbaner, noe som passer perfekt for meg som er en skikkelig "tivoliløve", hehe.

Mens vi er der skal vi bo på Hard Rock Hotel, som er en hotellversion av Hard Rock Cafe. Det gleder jeg meg veldig til, for der er det fantastisk mat og stilige omgivelser.

- Har du vært der før ? :)

Innkjøp 21.04Det ble litt shopping i dag. Trengte litt mer sommerklær.

- Hva likte du best?

Helgens obligatioriske...

...shoppingtur!

I dag skal jeg på en liten shoppingtur meg mamma og pappa. Det er vel egentlig pappa som skal se på klær, men jeg hang meg på, i håp om å få noe selv.

- Hva skal dere i dag?

- Skal jeg legge ut innkjøpene?

Deborah Lippmann

Min nye favoritt innenfor neglelakker er Deborah Lippmann. Jeg elsker de neglelakkene. De holder lenge, og det er jo så flotte farger og blandinger. Jeg liker best de med glitter/paljetter i, som er litt "annerledes" og spesielle. Skal skaffe meg noen sånne når jeg drar til USA, for der er de litt billigere. Min personlige favoritt er "bom bom pow", som er helt nydelig. Den inneholder 24k ekte gullstøv, snakk om ekte glamour, hehe.

 

Har også en del andre jeg er helt forelsket i, og her er noen:

 

 

- Hvilken er din favoritt ?

New in

Disse herlighetene har jeg nettopp skaffet meg. Gleder meg så til sommeren, for da kan jeg gå med dem og kanskje knall rød neglelakk på tærne!

- Hva syns dere?

Before I Die #1

 

- Enige ?

18.04.2012


Bluse - Vila / Bukse - BikBok / Smykke - HotFashion

Bildet ble tatt tidlig i morges, så ser litt trøtt ut, hehe.

- Hva syns dere ?

We Heart It - Friends

- Venner er gull verdt, enige ?

Destination: USA - Part 2

I sommer skal familien min og jeg til USA i en måned. Der skal vi gjøre helt vannvittig mye kjekt, og jeg har tenkt å vise dere en del av det. Det jeg skal vise dere, blir delt i fire innlegg, en for hver uke vi skal være der. Jeg gleder meg helt vanvittig, så jeg prøver å få ut noe av det, hehe.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Week 2:

Den andre uka skal vi på verdens største cruise. Vi drar fra Florida, og skal innom Haiti, Jamaica og Mexico. Båten er det deste. Den er gigantisk, med uendelig mye å finne på. Den meste er inkludert, så det blir nok "spis til du dør", haha. Det er vanskelig å gi seg når det finnes så mye godt å velge mellom. Det er også mange butikker ombord. Aktiviteter er det også nok av. Jeg skal for eksempel på cupcake kurs, der jeg skal lære å pynte cupcakes. Det var litt vanskelig å finne gode bilder. Det var nesten bare videoer på hjemmesiden, som jeg ikke kunne laste opp. Her er likevel noen bilder og en video som jeg kan friste dere med:

 

- Har dere hver på cruise før, i så fall; hva gjorde dere? :)

 

On my wish list

VESKER - FRIIS & COMPANY / LEAP BAG - NELLY.COM

Fra Nelly, 549 kr

Svar på spørsmålsrunden - del 3

Hva kjøpte du deg for pengene du fikk til konfirmasjonen?

- Jeg kjøpte min kjære speilrefleks, Canon Eos 550d, or resten av pengene ble satt i fond.

Hva gjør du på fritiden?

- På fritiden liker jeg å være med venner og familie, shoppe, trene, drive med scrapbooking, være på pcen og reise.

Hvilke klesbutikker handler du mest på?

- Jeg handler mest på Bik Bok, Gina Tricot, Vero Moda, Vila og Only.

Hvilke musikk liker du?

- Jeg er glad i pop, hip hop og slikt.

Hvilke blogger misliker du mest?

- Jeg misliker blogger som ikke har det ryddig og oversiktlig, hehe.

Favoritt mat?

Jeg er glad i Thai- og Kinamat, meksikansk og italiensk.

 

Hva er din favorittmat ? :)

 

 

Destination: USA - Part 1

I sommer skal familien min og jeg til USA i en måned. Der skal vi gjøre helt vannvittig mye kjekt, og jeg har tenkt å vise dere en del av det. Det jeg skal vise dere, blir delt i fire innlegg, en for hver uke vi skal være der. Jeg gleder meg helt vanvittig, så jeg prøver å få ut noe av det, hehe.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Week 1:

Første uka skal vi slappe mye av ved bassenget og på stranden, og shoppe en del. Hotellet vi kommer til har både basseng og strand.
Det er også denne uka vi skal ha hovedshoppingdagene våre. Vi skal på et stort kjøpesenter, der jeg har funnet en del av mine yndlingsbutikker, ihverfall. Det er flere hundre butikker, så her er det bare "shop till you drop".
Gleder meg! Blir kjekt å dele erfaringene mine med dere etter turen også, men det er jo ikke før i slutten av juni vi reiser da. Jeg elsker å reise og oppleve nye ting, så dette blir noe som passer meg helt perfekt. Har ikke vært i Amerika før, så det blit kjempespennende.

De tre neste ukene kommer etterhvert, stay tuned.

- Har du vært i USA før? I så fall, hva er din opplevelseskonklusjon?

Dagens kleine timer

Hallo :)

I dag har vi hatt jobbdag på skolen for å samle inn penger til Haydom Øyehostpital i Tanzania. Amalie, Tonja og jeg jobbet sammen på coop prix. Det var virkelig en klein opplevelse. Da vi kom hilste ikke sjefen på oss, han begynte bare å kommandere oss rund med en gang. Greit nok, vi er der jo selvfølgelig for å jobbe, men vi følte oss ikke velkomne på grunn av måten vi ble behandlet på. Vi vasket, brettet uniformklær, presset papp og ryddet i varehyllene. Papppressemaskinene var på et lite rom. Det rommet brukte de ansatte også til røykerom. Da vi holdt på med pappen, kom plutselig fem ansatte, deriblandt sjefen, og satte seg, snakket og røykte. De overså oss totalt, og sa ikke "bra jobba" eller noen ting. Ingen smilte til oss eller så på oss, så vi følte oss ikke akkurat velkomne nei. Ingen av oss tre røyker heller, så vi ble jo kjempekvalme av all røyken. Snakk om å bli utsatt for passiv røyking, haha. Vi burde kanskje sagt i fra, men ingen av oss er av den mest utadvente typen. Jaja, vi fikk minimumsbeløpet av lønnen, og nå er det deilig med helg. Greit å være ferdige med det.

Beklager litt dårlig blogging og kommentering tilbake de siste dagene. Det er ekstremt mye å gjøre på skolen for tiden, og jeg må dessverre prioritere det. Heldigvis er det bare noen få uker igjen før ting roer seg ned for godt. Er veldig lei av ungdomsskolen og lærerene, så gleder meg faktisk litt vil videregående. Bloggingen blir bedre fremover.

- Hva syns du om det vi opplevde på coop prix?

Velsmakende tips

Tenkte å gi dere et tips til hva dere kan finne på i dag, nemlig å lage brownie cookies med jordbærspyd. Dette gjorde jeg for noen uker siden, og det var suksess hjemme hos oss. Smaker helt fantastisk, og er en av mine nye dessert-favoritter.

Jeg brukte en oppskrift herfra. Bildene er tatt selv.

 

Så det godt ut ?

Hva skal du i dag ?

 

Klem Rebekka

Visste du at

- Jeg har allergi mot gress og midd

- Jeg ble alvorlig "sjekket opp" en gang i Frankrike (en ungdommsgutt på hotellet sa "I think I love you" tusen ganger, fordi det var det eneste han kunne på engelsk)

- Jeg sover med sokker på beina, og raggsokker over det igjen

- Jeg er stor fan av både Twiligt og The Hunger Games

- Jeg besvimte en gang i et badeland i Italia, og jeg våknet opp til at ca. 100 folk stod rundt meg

- Jeg er en rotekopp

- Matte er favorittfaget mitt

- Jeg liker ikke grøt

- Jeg kan ikke ha med paraply til steder, fordi jeg glemmer den alltid

- Jeg har søkt studiespesialisering på vgs til høsten

I dag var min første skoledag etter ferien, og det var tungt og kjedelig. Er virkelig lei ungdommsskolen nå, men det er vel nå det er viktigst å holde ut de siste månedene. Går inn i en skikkelig travel periode som jeg ikke kan vente med å bli ferdig. I dag har jeg bare øvd på en stor norskfremføring jeg skal ha imorgen, så dagen min har vært lite spennende.

 

- Har du noe overraskende å fortelle meg? :)


Svar på spørsmålsrunden - del 2

Når har du bursdag?

- Jeg har bursdag 6. august

Yndlingsfilm?

- The Hunger Games. Elsker den filmen, fordi den har alt. Den har action, masse følelse, moral, problem og en kjærlighetshistorie. Egentlig er det vel bøkene jeg elsker, men filmen skuffet ikke. Kunne stirret på Josh Hutcherson som Peeta Mellark i dagesvis.

Kjekkeste kjendis?

- Josh Hutcherson & Robert Pattinson

Yndlingsblogg?

- Hvis jeg må velge en, må det nok bli www.kristinaandersen.no

Verste og beste karakter?

- Den betse er 6, og den verste er 4.

Blogger du leser?

- Mye rart, hehe, men noen av de er www.kristinaandersen.no, www.fyllings.blogg.no og www.simonephotoo.blogg.no, (søskenbarnet mitt <3).

Bestevenner?

- De beste er nok Ingrid, Amalie, Andrea, Tonja og Oda

Cola eller solo?

- Ingen, er ikke så glad i brus. Iste for alltid, hehe.

Pizza eller taco?

- Taco.

Mest plagsomme bror?

- For de av dere som ikke vet det har jeg to brødre, Nikolai (13) og Matias (10). Den mest plagsomme er definitivt Nikolai. Liker ikke attituden, haha.

 

Resten av spørsmålene kommer i løpet av uken.

- Hva er din favorittfilm, og hvorfor?

 

Klem Rebekka.

Wants fra GinaTricot

 

- Tycks ?

Svar på spørsmålsrunden - del 1

Hvor høy er du?

- Jeg er 164 cm

Er det noe du absolutt ikke kan fordra?

- Det er flere ting jeg ikke fordrar, hehe. En av tingene er personer som er ekstremt selvopptatte. De som gidder ikke høre etter når andre vil snakke om problemene sine, og tenker bare på hva som er best for seg selv. Slike personer misliker jeg sterkt.

Beste og verste egenskap ved deg selv?

- Den verste er at jeg kanskje er litt kontrollfrik? Jeg vet hvordan jeg vil ha ting, og liker å ta kontroll, hehe. Den beste er kanskje at jeg er omsorgsfull og bryr meg om andre?

Hvorfor begynte du å blogge?

- Jeg begynte å blogge fordi jeg leste mange blogger selv, og ble ganske fristet. Jeg syns det er en interessant måte å uttrykke seg, og få fram egne interesser og meninger.

Hvilket land vil du reise til?

- Det er mange land jeg vil reise til, egentlig. Jeg er født inn i en reise-glad familie, så vi har reist mye rundt i Europa, foreløpig. I fjor vinter var vi også i Dubai, et land jeg absolutt skal tilbake til. Landet jeg har mest lyst til å dra til nå er nok Usa, og der skal jeg i sommer, mihi !


Hotellet vårt i Dubai


Foran verdens høyeste bygning


Hva vil du bli når du blir stor?

- Når jeg blir stor vil jeg bli psykolog, hehe. Ser egentlig ikke på det som noe som kommer til å skje (man trenger jo helt sykt bra karakterer), men jeg har det som en liten drøm. Syns det virker veldig interessant og spennende.

Hva liker du best ved deg selv?

- Aner ikke... Kanskje øynene?

Hvordan vil du beskrive dine venner?

- Samlet vil jeg beskrive mine venner som helt fantastiske. De stiller alltid opp for meg, de er kjekke å være med og jeg har helt utrolig fine minner sammen med dem. I love you!

Favoritt neglelakk?

- Har egentlig ingen favoritter. Bruker litt av hvert.

 Resten av svarene kommer i løpet av uka ;)

Cupcakes, Step-by-Step

I går lagde jeg noen superenkle, men supergode muffins. De tar ikke lang tid, så de er perfekte for spontanbaking, hehe. Tok bilder, slik at jeg kan vise dere hvordan dere lager disse herlighetene.

Dette trenger du. Mange rynker nok på nesa når de ser rosiner i muffinsene, men det er faktisk kjempegodt. Vi har alltid pleid å hatt det her hjemme, og jeg elsker det. Rosinene kan selvfølgelig kuttes ut, da, eller du kan ha for eksempel sjokoladebiter istedenfor:

1. Først måler du opp 125 gram margarin, og smuldrer det:2. Deretter tilsetter du alle de tørre ingrediensene; 5 dl hveteme, 2 ts bakepulver, 1 ts vaniljesukker og 2 dl sukker:3. Bland margarinen og de tørre ingrediensene godt sammen:4. Mål opp 2 dl melk, og finn 2 egg:5. Pisk sammen melken og eggene:6. Tilsett de piskede eggene og den piskede melken i den første blandingen:7. Rør godt sammen til det blir en deigete røre:

8. Tilsett 3,5 dl rosiner, eventuelt noe annet:

9. Rør godt, og la rørene stå å godgjøre seg i 10 minutter:

10. Ta en spiseskje røre/deig i en muffinform:

11. Stekes i ovene på 200 grader, i 15 minutter:

12. Da ser de slik ut:

13. Så er det bare å pynte som du vil. Siden det skulle være enkelt i går, ble det vare litt rosa melis på disse:

Forrige gang jeg lagte cupcakes ble det mer avansert pynting. Brukte smørkrem med sjokoladesmak, og snøkrystaller:

- Var det bra forklart? (Det er bare å spør hvis du lurer på noe)

- Vil du lage dem?Klem Rebekka.

Alexander Mcqueen

 Alexander Mcqueen (1969 - 2010) er en berømt motedesigner. Jeg syns han er så inspirerende. Han er helt ufattelig kreativ og flink. Tenkte å vise dere noen av plaggene fra utstillingen "Savage Beauty". Plaggene der er helt spesielle. Kanskje ikke noe man akkurat går med til vanlig, men de er flotte å se på. Flott inspirasjon til kreativitet.

Hva syns dere ?

Har du en favoritt ?

Les og se mer her.

Klem Rebekka

Musikkgruppemøte

Hei!

I dag har jeg møtt bestisene Amalie og Andrea, fordi vi er på samme musikkgruppe på skolen. Egentlig er vi syv på gruppa, men alle andre var "opptatte".  Om noen uker skal vi fremføre en gruppeoppgave som vi har jobbet med hele denne terminen. Dessverre har vi ikke kommet så langt, fordi det er så mange ulike meninger innad i gruppa. Da er det vanskelg å bli enige, spesiet når halve gruppa har bestemt seg for at de gir f**n i hele framføringen. Da må de ansvarlige ta ansvar, hehe, og prøve å "pushe" de andre litt. Dessverre ender det opp med at vi gjør mye selv, og et eksempel er oppmøtet på dagens møte. Når vi bare er tre stykker som er fokuserte på å oppnå et bra resultat, er det vanskelig å få til noe. Likevel skal vi tre ha et nummer der vi spiller "the lazy song" av Bruno Mars på gitar, så vi fikk heldigvis øvd på det. Hele standpunktkarakteren i musikk er basert på denne fremføringer, der vi skal synge, danse og spille instrumenter. Framføringen skal vare 15 - 20 minutter, og jeg tror ikke vår varer fem, engang. Vi har framføring om bare tre uker, så dette går vel egentlig rett til hel*ette.
Jaja, over til noe annet. Nå har jeg nettopp bakt knallgode cupcakes, og jeg har tatt en del bilder, så jeg tenkte å legge ut oppskriften, og step-by-step bilder etterpå.

- Hva har dere gjort i dag, da ?

- Hva syns du om folk som ikke jobber for gruppa ?

 

Klem Rebekka.

We Heart It - London

- Tycks ?

Glee

Hallo folkens :)

Hatt en fin dag? Det har jeg. Selv om det har vært litt skoleforberedelser i dag (har stor fremføring på torsdag), skal jeg ikke klage. Har kost med hjemme, og slappet av i hele dag, noe som er helt fantastisk deilig i ferier. Nå skal jeg snart se en ny episode av favorittserien, nemlig Glee. Hekta på alt dramaet og de sterke personlighetene, hehe. Dessuten synger de jo som engler!

I morgen må jeg nok begynne å stå opp litt tidligere, for å venne seg til å stå opp i skoletid. Det er litt forskjell på halv syv og elleve, så imorgen setter jeg på vekkerklokka på klokken ni.Hva skal dere i kveld, da ?

Klemz <3

Med i konkurranse

Jeg er med i en konkurranse her: http://mitttidsfordriv.blogg.no/1333737908_konkurranse_vinn_toal.html

Premien er toalettmappe og sminkesett. Helt utrolig fantastisk premie, spør du meg, så her krysser vi både fingrer, armer og bein for at jeg er den heldige vinneren, hehe.

Ta gjerne turen innom bloggen til Iris Henriette også. Utrolig fin jente med en bra blogg!

Min skatt

Min skatt er min kjære speilrefleks. Jeg har Canon eos 550d, og jeg elsker den. Med den kan jeg vise det jeg føler. Med den kan jeg vise det jeg tenker. Med den kan jeg vise det jeg ser.

Jeg har blitt veldig interessert i foto, men jeg er fortsatt en nybegynner. Jeg elsker å ta bilder, og prøve meg på litt redigering. Redigeringen har jeg fortsatt ikke helt dreisen på, da. Er det noen som vet om noen bra bilderedigeringsprogrammer som er enkle (men der jeg har mange redigeringsmuligheter)?

Minner om spørsmålsrunde

Spør meg om det du vil, ved å trykke her :)

Wants fra BikBok- Tycks ?

 

Klem Rebekka.

Kort bytur, hehe

Hallo :)

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en bytur med besteste Ingrid. Bytur ble mildt sagt ganske kort, fordi vi fikk bare gått i en butikk. Butikkene stengte tidlig i dag, siden det er påskeaften, men vi trodde ikke storsenteret stengte før klokken fem. Så feil går det altså an å ta, for vi ble "jaget" ut av den første butikken vi gikk i, fordi de skulle stenge, haha. Butikkene stengte klokken tre, og da var det bare å ta bussen hjem igjen. Likevel kjekk tur, for jeg fikk snakket mye med Ingrid som jeg ikke har sett i påsken.

Nå skal jeg kose meg med påskegodt og en eller annen koselig film. Alltid deilig å chille'n maks i ferier, enige ?

Klem Rebekka.

Spørsmålsrunde

Riktig god påskemorgen!

Siden jeg nettopp har begynt å blogge, kan det være greit å bli litt bedre kjent med meg. Derfor kjører jeg i gang en spørsmålsrunde som varer til mandag (kommer til å  blogge i mellomtiden). Svarene kommer noen dager etter spørsmålsrunden har blitt avsluttet.

Spør meg om det du vil ;)

Klem Rebekka

En overraskelse med mye godt

I dag ble de to lillebrødrene mine og jeg ovverrasket med påskeegg. Det er jo egentlig ikke påskeaften før i morgen, men mamma og pappa syns at vi burde ha noe godt i dag og, siden det er fredag. Påskeeggene ble gjemt, som er tradisjon hos oss ihvertfall. Pappa hadde gjemt de godt i år, og ikke bare under en sofapute. Lillebroren min (13) letet faktisk i tjue minutter, før han fant det etterlengtede påskeegget sitt, haha. Så nå blir det The Voice, om ikke så alt for lenge, og påskegodt. Her blir det altså koselig familiekveld med mye latter og kos. Alltid kjekt å tilbringe tid med familien.

-Hva skal dere i kveld ?

Blogganbefaling: passionforbaking

Tenkte å tipse dere om http://www.passionforbaking.com/. Her er det utallige oppskrifter på herlige bakverk og desserter. Bloggen er skrevet av Manuela som elsker å bake. Jeh har laget mange ting med oppskriftene fra denne bloggen før, og jeg er imponert. Jeg er ganke glad i å lage mat, så på denne siden syns jeg det er mye interessant. Det er absolutt verdt turen innom.

 

I dag hadde jeg tenkt til å bake kjeksene på det øverste bildet, men hadde dessverre ikke alle ingrediensene. I helligdagene, når butikkene er stengt, er det vanskelig å prøve å være kreativ og spontan, hehe.

Hva skal dere i dag da ?

We Heart It - Paris

 

- Tycks ? :)Jeg heter Rebekka, og er ei glad jente på snart 16 som bor i Stavanger. Jeg interesserer meg for foto, mote og sminke. Bloggen er et innblikk i min hverdag, og det jeg interesserer meg for.

arkiv

 • April 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Blogganbefaling
 • Foto
 • Inspirasjon
 • Matlaging
 • Mote
 • Om meg
 • Outfit
 • Shopping
 • Sjønnhet
 • Tips
 • Uncategorized
 • USA - 2012
 • WeHeartIt

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits